Sälj din bil - få betalt direkt

Är du intresserad av att sälja din bil till bra villkor? Vi gör processen enkel! Vi köper kontinuerligt in bilar av märkena Mercedes Benz, BMW, Audi och Porsche. Även finare bilar av andra märken kan vara av intresse för oss och våra kunder. Bilen bör ha en körsträcka som inte överstiger 15 000 mil. När du köper en ny bil av oss byter vi alltid in din befintliga bil oavsett märke, årsmodell och körsträcka.

Fyll i uppgifter om din bil i vårt inköpsformulär på nästa sida så kontaktar vi dig inom 24 timmar med ett prisförslag och en förutsättningslös diskussion. Om vi enas  om ett pris får du den överenskomna köpeskillingen insatt på ditt konto redan samma dag. Snabbt, enkelt och tryggt.

Till inköpsformuläret...

Autobarn Premium - få mer betalt

Autobarn Premium är det mest effektiva sättet att sälja din bil till bästa möjliga pris. Denna tjänst rekommenderas till dig som inte har lika bråttom att sälja din bil men som istället vill ha möjligheten till en bättre bilaffär. Vi erbjuder denna tjänst, i första hand, för bilar i premiumbilsegmentet från Mercedes Benz, BMW, Audi och Porsche. Även kvalitets- och premiumbilar av andra märken kan vara av intresse för oss och våra kunder. Bilen bör ha en körsträcka som inte överstiger 15 000 mil.

Efter en grundlig genomgång av din bil bestämmer vi gemensamt försäljningspriset. Vi utför en rekonditionering av din bil, därefter ställs den ut i vår bilhall och läggs ut till försäljning genom våra olika marknadskanaler.

Kontakta oss på 018 430 8340 så berättar vi mer...