Vi är ett kvalitetsorienterat företag. Vår ambition och målsättning är att leverera den totala kundupplevelsen i varje enskild affär.

Att köpa bil är fylld med höga förväntningar, både på den bil man köper men också på det företag som levererar bilen. Vårt team står redo att hjälpa dig att hitta och leverera den bil som du letar efter.
Vi bistår dig genom hela bilköpsprocessen; för att säkerställa att din bilaffär blir rolig, informativ, givande och trygg. Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder, vårt åtagande och personliga engagemang för våra kunder fortsätter långt efter bilköpet. Vår ambition är att överträffa dina förväntningar.
Vi ser fram emot att få hjälpa dig att hitta din drömbil.

Vi är ett kvalitetsorienterat företag. Vår ambition och målsättning är att leverera den totala kundupplevelsen i varje enskild affär.

Att köpa bil är fylld med höga förväntningar, både på den bil man köper men också på det företag som levererar bilen. Vårt team står redo att hjälpa dig att hitta och leverera den bil som du letar efter. Vi bistår dig genom hela bilköpsprocessen; för att säkerställa att din bilaffär blir rolig, informativ, givande och trygg. Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder, vårt åtagande och personliga engagemang för våra kunder fortsätter långt efter bilköpet. Vår ambition är att överträffa dina förväntningar.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig att hitta din drömbil.
Team-Autobarn-2-327x116

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta din drömbil

Välkommen att söka i vårt lager av begagnade kvalitetsbilar för omedelbar leverans. Genom Autobarn Premium erbjuder vi även selekterade premiumbilar på beställning. Hittar du inte vad du söker är du välkommen att kontakta oss med dina specifika önskemål. Leveranstid för bilar som vi ej har i lager är normalt sätt 2-6 veckor.

Sälja bil

Vi erbjuder olika tjänster och alternativ för dig som vill sälja sin bil till förmånliga villkor. Är du intresserad av att sälja din bil till bra villkor? Vi gör processen enkel! Vi köper kontinuerligt in bilar av märkena Mercedes Benz, BMW, Audi och Porsche. Även finare bilar av andra märken kan vara av intresse för oss och våra kunder.

Garantier

För oss på Autobarn är det viktigt att du känner dig fullständigt nöjd och trygg med din bilaffär. När du köper en bil av oss följer alltid en garanti med som uppfyller branschens riktlinjer och är en av marknadens tryggaste för kunden. Genom våra försäkringspartners kan vi även erbjuda marknadens mest omfattande tilläggsgarantier för en utökad trygghet.

Finansiering

Det ska vara enkelt att ansöka om finansiering. Vi arbetar i nära samarbete med ledande banker och finansinstitut i Norden för att förbättra och underlätta bilköpet. Vi arbetar med kundanpassade finansieringslösningar och i varje bilaffär analyserar vi olika faktorer och marknadsförhållanden för att hitta den bästa lösningen för varje kunds specifika situation.